Over Move365:

Move365 is opgericht in 2019 door Arno van der Heijden & Theo de Groot. Zij hebben beide jarenlange ervaring als SharePoint/O365 consultant en vonden elkaar door de passie in het gebruik van FUSION.Met FUSION konden we in het verleden de bedrijfvoering van onze klanten flink optimaliseren. We dachten:"We worden de ambassadeurs van FUSION en laten Nederland kennismaken met deze fantastische en unieke tool".

Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is Move365 de preferred partner in Nederland, Belgie en Duitsland en zijn er fysieke vestigingen in Loosbroek, Brussel en Steffenberg.

Als u met uw organisatie wilt verhuizen naar Microsoft O365, kunnen we veel voor u betekenen als het gaat om de transitie van uw bestaande data & documenten. We hebben veel ervaring met totale (dynamische) migraties en het toevoegen van gewenste metadata. Tevens kunnen we processen binnen O365 automatiseren, bijvoorbeeld nachtelijke updates of het automatisch draaien van Powershell scripts.
Uiteraard na het maken van een stabiel migratieplan of functioneel ontwerp.

Door onze lange ervaring bij Enterprise klanten, kunnen we ook adviezen geven op het gebied van uw toekomstige Document Management en uw personeel trainen in deze materie.

Kortom vele redenen om ons eens uit te nodigen voor een goed gesprek. Move365 spreekt Nederlands, Engels en Duits.